Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023
English
Είσοδος Μέλους
Νέα πληρωμή

Πληροφορίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tο Live-Pay αποτελεί ένα 3D Secure κανάλι εισπράξεων πλήρως εναρμονισμένο με τα πρωτόκολλα της PSD2 για κάθε επιχείρηση που λειτουργεί καθημερινά 24/7.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την υπηρεσία Live-Pay

Γίνετε και εσείς σήμερα συνεργάτης της υπηρεσίας Live-Pay, συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

https://worldline.com/el-gr/home/merchant-services/online-payments/live-pay.html

Διαχείριση των πληρωμών σας

Με την ένταξή σας στην υπηρεσία Live-Pay αποκτάτε πρόσβαση στον εταιρικό σας λογαριασμό Live-Pay, κάνοντας χρήση του username και password που σας έχουμε αποστείλει, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το σύνολο των πληρωμών που έχουν πραγματοποιηθεί προς την επιχείρησή σας αλλά και να τις διαχειριστείτε. 
 

Πλεονεκτήματα που παρέχει η υπηρεσία Live-Pay στην επιχείρησή σας

Η Υπηρεσία Live-Pay αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για εσάς και την επιχείρησή σας, καθώς: 

  • Αποκτάτε ένα ηλεκτρονικό και ασφαλές κανάλι εισπράξεων, το οποίο δεν έχει κανένα κόστος ανάπτυξης για εσάς και είναι διαθέσιμο κάθε μέρα όλο το 24ωρο
  • Οι εισπράξεις των πληρωμών γίνονται εύκολα και με ασφάλεια κατευθείαν στο τραπεζικό  λογαριασμό της επιχείρησής σας
  • Μπορείτε να δέχεστε πληρωμές από οποιονδήποτε κάτοχο πιστωτικής κάρτας VISA, Μastercard, Maestro.
  • Μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των πληρωμών που πραγματοποιούνται μέσω του Live-Pay προς την επιχείρησή σας και να τις διαχειρίζεστε μέσω του λογαριασμού πρόσβασης που αποκτάτε για λογαριασμό της Εταιρίας σας στο Live-Pay.
  • Σας προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής της φόρμας πληρωμών με προσθήκη επιθυμητών πεδίων (π.χ. logo, περιγραφή επιχείρησης κ.λ.π.)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Το Live-Pay αποτελεί μία υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών που παρέχεται 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους πελάτες όλων των τραπεζών, αρκεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας!

Δυνατότητες που παρέχει η υπηρεσία Live-Pay

Μέσω της υπηρεσίας Live-Pay μπορείτε να εξοφλήσετε ηλεκτρονικά τις υποχρεώσεις σας προς όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Live-Pay, όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ασφαλιστικές εταιρίες, συνδρομητικές υπηρεσίες κτλ. 

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε 3 απλά βήματα με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro):

- Επιλέγεις τι θέλεις να πληρώσεις
- Συμπληρώνεις τα στοιχεία της συναλλαγής
- Συμπληρώνεις τα στοιχεία χρέωσης της κάρτας σου

Διαδικασία πληρωμής

Για να πραγματοποιήσετε πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Live-Pay, έχετε 2 επιλογές:

Α) Πληρωμή χωρίς εγγραφή:

Μπορείτε να επιλέξετε την Επιχείρηση στην οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από τη λίστα με τις "Διαθέσιμες Πληρωμές" ή να την αναζητήσετε από το πεδίο "Άμεση Πληρωμή Λογαριασμού" και να προχωρήσετε στην συναλλαγή με χρέωση της κάρτας σας.
 

Β) Πληρωμή με εγγραφή:

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην υπηρεσία Live-Pay. Η διαδικασία της εγγραφής είναι πολύ απλή και γρήγορη και επιτρέπει στα εγγεγραμμένα μέλη να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν το προσωπικό τους προφίλ ώστε: 

  • να παρακολουθούν τις πληρωμές τους εύκολα και γρήγορα
  • να αποθηκεύουν τα στοιχεία των πιστωτικών,χρεωστικών και προπληρωμένων τους καρτών με φιλική ονομασία
  • να αποθηκεύουν τις τακτικές τους πληρωμές
  • να αναζητούν παλιότερες πληρωμές
  • να επαναεκτυπώνουν αποδείξεις ή να τηρούν ηλεκτρονικό αρχείο των πληρωμών τους

Δείτε εδώ πως μπορείτε να εγγραφείτε στο Live-Pay.

Εφόσον εγγραφείτε μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή κάποιας επιχείρησης, επιλέγοντάς την από τη λίστα των "Διαθέσιμων Πληρωμών", με χρέωση της κάρτας σας.