Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022
English
Είσοδος Μέλους
Νέα πληρωμή

Πληροφορίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
 
Το Eurobank Live-Pay αποτελεί μία υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών που παρέχεται 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους πελάτες όλων των τραπεζών, αρκεί να είναι κάτοχοι οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας!
 
Δυνατότητες που παρέχει η υπηρεσία Live-Pay
Μέσω της υπηρεσίας Live-Pay μπορείτε να εξοφλήσετε ηλεκτρονικά τις οφειλές σας προς όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Live-Pay, όπως εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ασφαλιστικές εταιρίες, συνδρομητικές υπηρεσίες κτλ. 

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται:
 • Σε 3 απλά βήματα:
 • - Επιλέγεις τι θέλεις να πληρώσεις
  - Συμπληρώνεις τα στοιχεία της συναλλαγής
  - Συμπληρώνεις τα στοιχεία χρέωσης της κάρτας σου

 • Με χρέωση πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας οποιασδήποτε Τράπεζας (Visa, MasterCard, Maestro, Prepaid Visa)

Διαδικασία πληρωμής
Για να πραγματοποιήσετε πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Live-Pay, έχετε 2 επιλογές:
 
Α) Άμεση πληρωμή χωρίς εγγραφή:
Μπορείτε να επιλέξετε την Επιχείρηση στην οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από τη λίστα με τις "Διαθέσιμες Πληρωμές" ή να την αναζητήσετε από το πεδίο "Άμεση Πληρωμή Λογαριασμού" και να προχωρήσετε στην εξόφληση της οφειλής σας με χρέωση της κάρτας σας.
 
Β) Πληρωμή με εγγραφή στην Υπηρεσία:
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην υπηρεσία Live-Pay. Η διαδικασία της εγγραφής είναι πολύ απλή και γρήγορη και επιτρέπει στα εγγεγραμμένα μέλη να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν το προσωπικό τους προφίλ ώστε: 
 • να παρακολουθούν τις πληρωμές τους εύκολα και γρήγορα
 • να αποθηκεύουν τα στοιχεία των πιστωτικών και προπληρωμένων τους καρτών με φιλική ονομασία
 • να αποθηκεύουν τις τακτικές τους πληρωμές
 • να αναζητούν παλιότερες πληρωμές
 • να επαναεκτυπώνουν αποδείξεις ή να τηρούν ηλεκτρονικό αρχείο των πληρωμών τους
Δείτε εδώ πως μπορείτε να εγγραφείτε στο Live-Pay.

Εφόσον εγγραφείτε μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή κάποιας Επιχείρησης, επιλέγοντάς την από τη λίστα των "Διαθέσιμων Πληρωμών", με χρέωση της κάρτας σας.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
 
Η υπηρεσία Eurobank Live-Pay αποτελεί ένα επιπλέον κανάλι εισπράξεων για κάθε Επιχείριση.
 
Γίνετε και εσείς σήμερα συνεργάτης της υπηρεσίας Live-Pay, συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.
 
Διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία Live-Pay
 • Συμπληρώνετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Επιχειρήσεις (θα το βρείτε στην ενότητα « Έχετε Επιχείρηση»)
 • Επικοινωνούμε  μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έναρξη της συνεργασίας μας
 • Υλοποιούμε την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο μέσω του Live- Pay (λογότυπο, στοιχεία επικοινωνίας κλπ) και σας αποστέλλουμε τα απαραίτητα στοιχεία πρόσβασης (username & password)
 • Οι πληρωμές που πραγματοποιούν οι πελάτες σας μέσω του Live-Pay θα κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η Επιχείρησή σας στη Eurobank.
Δυνατότητες προβολής των πληρωμών σας
Με την ένταξή σας στην υπηρεσία Eurobank Live-Pay αποκτάτε πρόσβαση στον εταιρικό σας λογαριασμό Live-Pay, κάνοντας χρήση του username και password που σας έχουμε αποστείλει, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το σύνολο των πληρωμών που έχουν πραγματοποιηθεί προς την επιχείρησή σας αλλά και να τις διαχειριστείτε. 
 
Πλεονεκτήματα που παρέχει η υπηρεσία Live-Pay στην εταιρεία σας
Η Υπηρεσία LivePay αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για εσάς και την επιχείρησή σας, καθώς: 
 • Αποκτάτε ένα νέο, ηλεκτρονικό και ασφαλές κανάλι εισπράξεων, το οποίο δεν έχει κανένα κόστος ανάπτυξης για εσάς και είναι διαθέσιμο κάθε μέρα όλο το 24ωρο
 • Οι εισπράξεις των πληρωμών γίνονται εύκολα και με ασφάλεια κατευθείαν στο τραπεζικό  λογαριασμό της Επιχείρησής σας στην Τράπεζά μας
 • Μπορείτε να δέχεστε πληρωμές από οποιονδήποτε κάτοχο πιστωτικής κάρτας VISA, Μastercard, Maestro ή Prepaid, χωρίς να είναι απαραίτητο ο κάτοχος της κάρτας να είναι πελάτης μας.
 • Μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των πληρωμών που πραγματοποιούνται μέσω του LivePay προς την Επιχείρησή σας και να τις διαχειρίζεστε μέσω του λογαριασμού πρόσβασης που αποκτάτε για λογαριασμό της Εταιρίας σας στο Live-Pay.